Word jij onze nieuwe secretaris?

Ben jij onze nieuwe spil in het web? Het Wijkplatform Overvecht zoekt een nieuwe secretaris.

Het Wijkplatform Overvecht (WPO) is dé schakel tussen de wijkbewoners en de gemeente. Hier worden de gemeentelijke ontwikkelingen zoals verkeer, veiligheid en duurzaamheid, samen met de bewoners, ondernemers en andere (maatschappelijke) organisaties tegen het licht gehouden en bevindingen teruggekoppeld. De gemeente ziet het WPO als een belangrijke gesprekspartner. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en een aantal algemene leden.

Na 19 jaar actief te zijn geweest in het WPO en haar voorgangers gaat onze secretaris haar taken per 1 juli 2024 neerleggen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die deze rol met verve (!) over gaat nemen.

Klik hier voor de gehele vacature (vrijwillige functie).

Interesse? Wil jij je graag inzetten voor onze kleurrijke wijk en heb jij circa 4 uur per week tijd?  Mail dan naar Maarten Spil (voorzitter@wijkplatformovervecht)

We drinken graag een keer een kopje koffie/thee met jou!

Secretaris gezocht