Over ons

Het Wijkplatform Overvecht is een vereniging die als doel heeft het verbinden van bewoners, buurtgroepen, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de wijk Overvecht.
 
Het Wijkplatform behartigt hun belangen waar mogelijk. Dat wordt gedaan door dialoogbijeenkomsten en andere bijeenkomsten voor bewoners uit de wijk Overvecht te organiseren en door bespreken van onderwerpen die van belang zijn voor de wijk Overvecht met de gemeente.
 
Wijkplatform Overvecht onderhoudt een breed netwerk van contacten om de wijk te verbinden en om activiteiten op verschillende gebieden te stimuleren.
 
Bewoners en ondernemers kunnen lid worden van de vereniging door zich aan te melden bij de voorzitter, waarna een oriëntatiegesprek volgt.

Word ook lid van het Wijkplatform Overvecht

Het Wijkplatform Overvecht is een vereniging die als doel heeft het verbinden van bewoners, buurtgroepen, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de wijk Overvecht. Het Wijkplatform behartigt belangen van bewoners waar mogelijk.

Bewoners en ondernemers kunnen lid worden van de vereniging. Naast de dialoogavonden zijn er ledenvergaderingen, waarin de leden zeggenschap hebben over het beleid van het Wijkplatform.

Een wijkplatformlid draagt bij aan de taak van het wijkplatform. Dat is het verbinden van bewoners, gemeente, bedrijven en instellingen en maakt daarbij gebruik van eigen netwerk.

Lees meer over het lidmaatschap van het wijkplatform in Vacature lid wijkplatform (PDF).

De leden

Els Wegdam

Voorzitter

Harm Schoonhoven

secretaris

Monique Diks

Penningmeester

Wilhelmien Giessen

bestuurslid

Mustafa Erdogan

bestuurslid

Mohamed Altalhaoui

Wijkplatform lid

Kees van den Berg

Wijkplatform lid

Rachella Bridgewater

Wijkplatform lid

Rachid Harchaoui

Wijkplatform lid

Job Haug

Wijkplatform lid

Peter Hulshof

Wijkplatform lid

Ronald Kramer

Wijkplatform lid

Mohamed Lalouchi

Wijkplatform lid

Rami Ramou

Wijkplatform lid

Kathelyn Spanjers

Wijkplatform lid

Therar al Suweedi

Wijkplatform lid

Adviseurs

Annette vd Bosch

Adviseur Verkeer

Abdel Harchaoui

Adviseur Wijkeconomie