Foto: Godfried van Utrecht

Over ons

Wij zijn een vereniging met als doel het verbinden van bewoners, ondernemers en maatschappelijk organisaties in onze wijk Overvecht. Om bewoners een stem te geven organiseren we dialoogavonden en spreken wij met de gemeente en andere organisaties via werkgroepen over actuele onderwerpen in de wijk: van bouwplannen voor nieuwe woningen, verkeerssituaties, aardgasvrije woningen tot betaald parkeren. 

Wij willen dat Overvecht een wijk is waar bewoners zich veilig, gezond en gelukkig voelen. Meer over onze visie en missie lees je hier.

Klik hier voor onze statuten.

Word ook lid!

Ben jij betrokken bij onze wijk? Heb jij goede ideeën of ben je geïnteresseerd in wat er allemaal speelt en vind je het belangrijk dat bewoners gehoord worden? Dan zoeken wij jou! Zowel bewoners als ondernemers kunnen lid worden van onze vereniging. Naast dialoogavonden zijn er ledenvergaderingen, waarin onze leden zeggenschap hebben over ons beleid. Een lid draagt bij aan een belangrijke de taak van het Wijkplatform: het verbinden van bewoners, gemeente en andere organisaties. 

Spreekt samenwerken met ons je aan? Stuur ons een mailtje via info@wijkplatformovervecht.nl , dan nodigen we je uit voor een gesprek. We kunnen het dan hebben over wie je bent, wat jou leuk lijkt om te doen en meer over onszelf vertellen. Hopelijk tot snel!

Onze leden

Maarten Spil

Voorzitter a.i.

Ik zit in het wijkplatform omdat ik het leuk vindt om aan mijn eigen omgeving dingen kunnen te verbeteren en te veranderen en het wijkplatform is een ideaal platform.

Els Wegdam

Vicevoorzitter & Secretaris

Ik zit in het Wijkplatform omdat ik graag in de wijk woon en wil bijdragen aan een mooie toekomst voor de wijk en mijn woonomgeving.

Kerem Aydin

Bestuurslid Algemeen

Ik zit in het Wijkplatform om te netwerken en de mensen te kennen in de wijk.

Wilhelmien Giessen

Bestuurslid Algemeen

Ik zit in het Wijkplatform, omdat ik mij wil inzetten voor een leefbare wijk en wil bijdragen aan het welzijn van de wijkbewoners.

Jens Tybout

Wijkplatform lid

Ik zit in het Wijkplatform omdat ik graag wil weten wat er speelt en gebeurt in de wijk en graag iets wil doen voor de wijk en de bewoners.

Mohamed Altalhaoui

Wijkplatform lid

Kees van den Berg

Wijkplatform lid

Dick Nijzink

Penningmeester

Susana Casas Valle

Wijkplatform lid

Mustafa Erdogan

Wijkplatform lid

Karin Grieles

Wijkplatform lid

Job Haug

Wijkplatform lid

Rami Ramou

Wijkplatform lid

Therar al Suweedi

Wijkplatform lid

Harm Schoonhoven

Wijkplatform lid

Adviseurs

Annette vd Bosch

Adviseur Verkeer

Abdel Harchaoui

Adviseur Wijkeconomie

Martijn van Leipsig

Adviseur Ruimtelijke Ordening & Vastgoed

Erica de Rooij

Adviseur Communicatie

Foto's genomen door Godfried van Utrecht