Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijkdialoog | Wat wil jij veranderen?

januari 24

UITNODIGING Dialoogavond
Overvecht verandert, wat wil JIJ veranderen?
Deze bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor bewoners en door bewoners. 
Een nieuwe omgevingsvisie, invoering betaald parkeren of de aanpak van overlast in de wijk. Overvecht verandert! 
Waar wind jij je over op én wat zou jij willen veranderen in jouw buurt?
Maak kennis met het Wijkplatform Overvecht en deel jouw ideeën om de wijk te verbeteren op woensdag 24 januari. Het wijkplatform is er voor bewoners en door bewoners om samen aan ideeën te werken!
Kortom wil je meer weten wat wij doen, of ideeën delen? Kom dan woensdag 24 januari 2024 naar onze wijkdialoog. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en je mening te geven.
 Wanneer?     woensdag 24 januari 2024. Inloop vanaf 19.30 uur
Waar?           Buurtcentrum De Jager, Teun de Jagerdreef 1A, 3561 JK Utrecht
AGENDA19:30    Inloop met koffie etc.20:00    Opening door Maarten Spil, voorzitter Wijkplatform Overvecht20:03    Missie en visie
De voorzitter Maarten Spil licht de missie en visie voor het Wijkplatform Overvecht toe.
20:10
    Presentatie werkgroepen WijkplatformElke werkgroep presenteert zich en gaat daarna in gesprek met de zaal over plannen voor 2024. Het doel is om van de aanwezige bewoners te horen wat zij belangrijk vinden dat er het komende jaar door het Wijkplatform opgepakt wordt.
20:10    Samen voor OvervechtHet wijkbeleid Samen voor Overvecht bestaat uit 5 ambities, waarvan er 4 door de werkgroep Samen voor Overvecht behandeld worden: Veiligheid, Welzijn, Jongeren en ondernemen c.q. wijkeconomie.De werkgroepleden stellen zich voor en presenteren hun plannen voor 2024, waarna zij met jullie daarover in gesprek gaan.  
20:25    Verkeer & mobiliteitDe leden van de werkgroep werken samen met de werkgroep Verkeer & mobiliteit van het Bewonersplatform Overvecht. Zij stellen zich voor en leggen de plannen voor 2024 uit en gaan met jullie in gesprek daarover.
20:40    Ruimtelijke Ordening & VastgoedDe leden van de werkgroep Ruimtelijke Ordening & Vastgoed stellen zich voor en lichten toe wat de onderwerpen zijn waar zij aan werken. Zij gaan daarover met jullie in gesprek.
20:55     Pauze
21:15    CommunicatieDe werkgroep gaat de communicatie van het Wijkplatform naar buiten toe organiseren. De leden gaan graag met jullie in gesprek hoe het Wijkplatform beste de wijkbewoners kan bereiken.
21:30    AardgasDe leden die in de Klankbordgroep Overvecht Aardgasvrij zitten presenteren zich. Zij lichten toe wat de stand van zaken van Aardgasvrij Overvecht is en wat zij doen in de Klankbordgroep. Zij gaan hierover in gesprek met de zaal.
21:45          Inventarisatie van onderwerpen waar ook een werkgroep voor nodig is
22:00          Afsluiting en gelegenheid om informeel na te praten

Voor meer informatieEls Wegdam, secretaris/vicevoorzitter wijkplatform OvervechtTelefoon: 06 – 224 39 186               Email: e.wegdam@wijkplatformovervecht.nl

De wijkdialoog wordt georganiseerd door vrijwilligers van het Wijkplatform Overvecht. Als jij ook in Overvecht woont, kunnen wij daar je hulp goed bij gebruiken! Lijkt het je leuk mee te doen? Mail naar info@wijkplatformovervecht.nl.

Wil je geen berichten van Wijkplatform Overvecht ontvangen? Reply dan svp deze mail met als vermelding als onderwerp: Afmelden persberichten Wijkplatform Overvecht.  
Hartelijke groet,
Els Wegdam – Secretaris/Vicevoorzitter
tel. 06 – 224 39 186
Wijkdialoog | Wat wil jij veranderen?

Gegevens

Datum:
januari 24